Vakantie-track - Vakantiewoningen
Vakantie-track

Actie vakantie

 

Simi Reizen

Simi-Reizen.nl organiseert uitdagende actieve vakanties voor jongeren tussen de 12 en 28 jaar oud, op verschillende unieke locaties in Europa. Alle reizen zijn volledig verzorgd en bieden afwisseling, avontuur en fun.

De meeste jongerenreizen vinden plaats in en rondom de zomervakantie (juni, juli, augustus), maar ook in andere vakantieperioden organiseert Simi-Reizen.nl actieve vakanties. Survivalweekenden voor vaders en zoons in weekenden worden het hele jaar door georganiseerd.

Actieve vakanties Europa
Alle actieve vakanties vinden plaats binnen Europa. Landen waar dergelijke vakanties plaatsvinden zijn onder andere:
• Belgiië - survivalkampen
• Frankrijk - actieve vakanties
• Kroatiië - actie en strandvakantie
• Sloveniië - outdoorvakanties
• Spanje - actieve vakanties
• Oostenrijk - bergsportvakanties
• Tsjechiië - adventure-weken
• Vader-zoon weekenden Ardennen - quality time in de Ardennen

Volledig georganiseerd en tot 3 dagen voor vertrek te boeken
Jeugdvakantie kamp en zomerkampen
 
 
iREISBUREAU op een simpele manier uw volgende vakantie te vinden via meerdere reisaanbieders ineens.
Of u nu met uw gezin een paar weken naar Azie wilt, samen een weekendje Barcelona, een rondreis door Afrika, een cruise, een wereldreis wilt maken, uw wintersport niet zelf wilt uitzoeken of eens iets heel anders wilt ...
Iedere reis kan worden aangevraagd via iReisbureau.NL ... vrijblijvend en zonder kosten!
 
 
 
GIRASSOL VAKANTIES
Girassol Vakanties biedt als Portugal-specialist een compleet en voordelig geprijsd reisaanbod. Er is een groot aanbod naar Madeira, Azoren, Algarve, Noord- en Midden Portugal. Maar ook steden als Porto en Lissabon vindt u in het programma.
Girassol biedt het grootste fly-drive aanbod op de Nederlandse markt. Het hele jaar door heeft Girassol een groot aanbod last minutes tegen een speciale prijs.
 
 
 
 
Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen en Golfvakanties.
Op de website www.Golfreizen.nu staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen.
Inmiddels bieden ze accommodaties aan in diverse landen in waaronder natuurlijk alle golf toplocaties. Een uitbreiding van meerdere landbestemmingen staat voor de korte termijn in de planning. Landen die ze spoedig gaan toevoegen aan het reisaanbod zijn o.a. Argentinië, Aruba, Canada, Curaçao, China, Thailand, Zuid-Afrika, etc.
De niet golfers die wel meegaan op de golfvakantie kunnen gebruik maken van de heerlijke verwenningsoorden binnen het aanbod. De reizen zijn vaak gecombineerd met de acties voor de golfbaan.
 

 

 
Voetbalreizen.com
Sinds juli 2004 de online expert voor geheel georganiseerde voetbalreizen naar de mooiste Europese competities. Zowel voor Spanje, Engeland, Italië, Schotland en Duitsland vindt u bij Voetbalreizen.com een compleet aanbod.

 

 
Sportiek Reizentouroperator op het gebied van wintersportreizen/skivakanties naar Frankrijk en Italië.
Al meer dan 25 jaar helpt Sportiek.com (potentiële) klanten met het vinden van een geschikte, maar vooral betaalbare wintersportvakantie. De focus hierbij ligt op sfeervolle bestemmingen die aangesloten zijn op een groot skigebied.
Sportiek.com onderscheidt zich door:
• het aanbieden van Nederlandse skileraren tijdens de schoolvakantieweken voor kinderen van ca. 5 tot 10 jaar. En de gehele winter Nederlandstalige reisleiding die diverse activiteiten organiseert zoals een rodelavond met glühwein, een sneeuw-BBQ en nog veel meer activiteiten.
• het unieke persoonlijke contact wat zij heeft meer haar gasten. Het Sportiek-personeel is ervaren en adviseert / offereert geheel vrijblijvend.
• Zeer scherpe prijzen door lage overheadkosten en het uitsluiten van tussenschakels zoals de reisbureaus
• Al ruim 25 jaar haar expertise heeft kunnen uitdiepen en zich nu een “Les Sybelles-specialist” mag noemen
• Sportiek lid is van Respect the Mountains en informeert haar bergsporters over het behoud van de natuur en leefomgeving in de bergen
• SGR-lid
• Online betalen via iDeal

 
 
Sneeuwfun.nl is een reisorganisatie voor de betere wintersportvakantie in Frankrijk.
Sneeuwfun.nl is de wintersportspecialist en kenner bij uitstek. Als liefhebbers van de sneeuw heeft sneeuwfun.nl alle pistes op het board of met de ski's getest en kunnen zij ervaringen vertellen waar de mooiste dorpjes, de leukste afdalingen en gezelligste accommodaties te vinden zijn. Sneeuwfun.nl adviseert uit eigen ervaringen en heeft maar één doel: haar klanten de meest leuke wintersportvakanties te bieden.
Bij Sneeuwfun.nl is de klant koning en kiest, betaalt en boekt alleen wat nodig is. De klant kan modulair zijn of haar vakantie kiezen. Een wintersportvakantie op maat die naadloos aansluit op de wensen van de consument. Alleen een vakantiewoning of ook skipassen, materiaal, lessen, verzekeringen, vervoer of catering, alles is beschikbaar. Sneeuwfun.nl verkoopt de reizen direct aan de klant, zonder tussenkomst van derden.
Sneeuwfun.nl is als deelnemer van het SGR en Thuiswinkelwaarborg een betrouwbare partij voor reserveringen op afstand via internet en telefoon.
Als deelnemer van de wintersportkaart geeft Sneeuwfun.nl de klant zelfs 5% extra korting op de totale wintersportvakantie. Sneeuwfun.nl is één van de meest klantvriendelijke reis websites van dit moment. De beleving staat centraal.
 
 
 
Zeilnet Zonnige Zeilvakanties
Zeilnet.nl is specialist in Zonnige Zeilvakanties in Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije en Caribbean. Het is een organisatie met 25 jaar ervaring en zij bieden meezeilen, zeilcursussen, flottielje zeilen en zeiljacht verhuur. Het is mogelijk om in te schrijven op basis van individuele aanmelding of met groep of gezin. Zeilnet is aangesloten bij SGR.
Zeilen met Zeilnet betekent veel individueel vrijheid en goede en evenwichtige vaarprogramma’s. Bij Zeilnet is iedereen erop gericht zijn gasten een geweldige zeilvakantie te laten beleven. De schippers zijn naast goede zeilers ook uitstekende gastheren die alles.
 
 
 
Active Sun is een nieuwe handelsnaam van noSun reizen en richt zich op groepsreizen
Reizen naar bestemmingen als Frankrijk, Portugal, Italië en Oostenrijk. Het gaat hierbij om de ideale mix tussen lekker rustig van de vakantie genieten en lekker actief bezig zijn.
Ze organiseren kleinschalige rondreizen waarbij de deelnemers, veelal single zijn of liever alleen op vakantie gaan. De deelnemers zijn allemaal in de leeftijd van 20 tot 40 jaar.
Waar je bij andere reisorganisaties een toeslag betaalt als je alleen in een tent wilt overnachten, krijg je dit stukje privacy bij Active Sun helemaal gratis. Als je met z'n tweeën boekt is overnachten in een tweepersoonstent natuurlijk ook mogelijk.
Tijdens de reizen proberen ze een perfecte mix te vinden tussen activiteiten, avontuur, excursies en rondreizen. Waarbij gezelligheid als de belangrijkste schakel voorop staat.


 
 
De Skitrein.nl biedt al decennia lang reizigers de mogelijkheid zich ontspannen te verplaatsen.
Reis terwijl u slaapt naar uw wintersportbestemming! Bespaar de stress van rijden per auto, de hoge kosten van tol, brandstof en aanschaf van dure winterbanden en kies er voor om in plaats van vermoeid nu uitgerust aan te komen op uw vakantiebestemming.
De Skitrein.nl is zeer geschikt voor jongeren, gezinnen en vrienden die kiezen voor een voordelige en relaxte manier van reizen. Aan boord van De Skitrein.nl is er een keuze uit twee verschillende coupés; een 6-persoons ligcouchette en een 6-persoons zitcouchette. U kunt er voor kiezen om een losse plaats te boeken maar wanneer er meer privacy gewenst is bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een privé coupe te boeken. Het verblijf aan boord van de Skitrein.nl is op basis van logies.
In de avond kunnen consumpties en snacks gekocht worden in het barrijtuig dat zich in de trein bevindt. De ochtend van aankomst op de wintersportbestemming kan hier ook los een ontbijt en kopje koffie of thee gekocht worden. De steward op elk rijtuig staat daarnaast tot uw beschikking voor beantwoorden van vragen tijdens de reis en het verlenen van service.
 
 
 
Amorgos.nl is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten.
Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos.nl met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland. Amorgos.nl profileert zich met veel extra service - zoals de mogelijkheid om tochten voor te bereiden met ervaren zeilers in Nederland, informatie bijeenkomsten, voorbereidingsdagen, extra flottieljeleiders, etc – en legt de nadruk op “plezier in zeilen”. Iedere vakantie of cursus van Amorgos.nl staat in het teken van genieten van zon, zee en zeilen.

 
 
Andalusiefietsreizen.nl verzorgt fietsvakanties voor de sportieve fietser
In het schitterende uiterste zuiden van Spanje, Andalusië. Het aanbod voor de fietser bestaat uit een week volledig verzorgd fietsen in de omgeving van Ronda dat tevens als standplaats dient.
Om te beginnen heeft Andalusiefietsreizen.nl 4 goede hotels geselecteerd maar daar houdt de dienstverlening niet op. Ook de actieve begeleiding onderweg is onderdeel van de service en zorgt ervoor dat de gasten de mooiste plekjes gaan zien. Verder is er voor de klanten alles geregeld, zij hoeven niets anders te doen als te genieten.